Træning for seniorer


Hvad er seniorholdet?

Holdet er for dig med en livserfaring på mere end 55 år, som ønsker at holde din krop i gang. Seniorholdet træner tre gange om ugen - mandag, onsdag og fredag


Til holdtræningen starter vi altid med at gennemgå, hvad vi skal lave til dagens træning. Herefter går vi stille og rolig igang med en opvarmning, så alle dine led og muskler bliver klar til at træne. Selve træningen består af funktionel træning, som øger din styrke og udholdenhed.


Træningen kan altid tilrettelægges efter dine behov, så hvis du døjer med nogle kropslige problematikker eller skader, er det ikke nogen hindring for at deltage. Når vi er færdige med dagens træning, er der plads til at sætte sig ned og drikke en kop kaffe.

træningstider

Mandag 10.00 - 11.15

Mandag kl. 10.00 - 11.00 - 30 min bike + 30 min styrke

Onsdag 08.00 - 09.00

Fredag 10.00-11.15

Hvad er funktionel træning?


Ved funktionel træning laves der øvelser, hvor vi blandt andet bruger håndvægte, elastikker eller egen kropsvægt. Øvelserne tager udgangspunkt i de bevægelser, der forbedrer vores dagligdags funktioner og gøremål.


Øvelserne træner flere muskelgrupper på samme tid og udfordrer derfor også kroppens balance og koordination. Det er aldrig for sent at starte træning og ved at træne kan du opleve, at dine muskler bliver stærkere, hvilket bidrager til at dine daglige gøremål bliver mere overskuelige og nemmere at udføre. Derudover bliver din knogler og led også stærkere. Sidst men ikke mindst, så bliver du en del af et nyt og opmuntrende fællesskab.


Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på hvad vi laver, er du altid velkommen til at kigge forbi i tidsrummet hvor vi træner. Du kan også booke en gratis prøvetræning og finde ud af om det er noget for dig.


Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@rebildboxen.dk