Personlig træning

Book samtale

fokus på dit mål


Personlig træning kan være for dig eller jer som har et personlig mål. Et ønske om øget styrke, vægttab, sundere levestil, eller trænger til et skub i en ny retning eller noget helt andet.


dedikeret coach

Du får en coach, som ser dig, der hvor du er, udfordrer dig personligt, fysisk og mentalt - og samtidig sikre, at du er på rette vej mod din målsætning. En coach, der står klar med highfives og en hånd - både når tingene går op og ned. Du får en coach, som brænder for netop at udvikle dig og din styrke.

Vi står klar til at hjælpe dig

MØD VORES TRÆNERTEAM


Hos Rebild Boxen finder du et dedikeret trænerteam bestående af Cathrine, Katrine og Louis. Alle med et brændende ønske om, at hjælpe og udvikle mennesker i retning mod det liv, som de drømmer om. Bliv klogere på dem herunder.


priser

Her finder du et overblik over priserne på vores personlige træningsforløb. Forløbene har en varighed af minimum 4 uger, hvorefter du selv kan forlænge med yderligere 4 uger eller mere. Du opnår rabat ved køb af længere træningsforløb.

oftest stillede spørgsmål

Skal jeg være i form?

Der intet rigtigt eller forkert. Du skal hverken bekymre dig om din nuværende form eller niveau. Vi tilpasser forløb til netop dig og dine ønsker.

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både coaching forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere personlig træning med coaching?

Du kan sagtens kombinere dit coachingforløb med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsninger, som passer bedst til dine mål og drømme.