Coaching

for dig, der vil arbejde med dig selv

Book samtale

mere end bare samtale

Et coachingforløb er for dig, der ønsker en forandring. Der er fokus på adfærdsforandring igennem samtaler, således du kan arbejde mod det liv, du drømmer om at leve.


Du får hjælp til at arbejde med bl.a. dit mindset, overbevisninger samt værdier, så du har de rette værktøjer til at gå i den retning, du drømmer om.


Du får et personligt forløb, der er skræddersyet til lige netop dine udfordringer, mål og drømme. Læring står øverst på listen, og vi sigter mod nye horisonter i dit liv uanset om det er med fokus på privat eller karriere.

et stort skridt - men den rette vejDet kan være et stort skridt at inddrage en anden i dine tanker, mål og drømme. Dernæst kan det være en stor mundfuld, at gå ind og ændre på din adfærd, tanke- og handlemønstre. Det er netop her, at magien opstår, når du ikke er alene på denne rejse, men har én på din side, men ikke er familie, ven eller anden relation.


Du har måske, som så mange andre prøvet en eller flere kostforløb uden de ønskede resultater. Du har eller oplever symptomer på stress og/eller angst og ønsker at tage hånd om dig selv.


Du kan også have oplevet, at det ønskede resultat/mål er indfriet, men lykken er kun kortvarigt og der mangler stadig noget. Som med alt andet, findes der ingen nem vej – men med de rette redskaber, kan du komme i langt.


cathrine mamsen


Uanset hvad du drømmer om, så er du velkommen til at booke en afklarende samtale hos mig. Her tager vi en snak pr. telefon, hvor du fortæller lidt om dig som menneske, dine drømme og udfordringer samt dine forventninger til forløbet. Du møder mig som coach og bliver introduceret til min tilgang og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere om cathrine

oftest stillede spørgsmål

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både coaching forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere coaching med personlig træning?

Du kan sagtens kombinere dit coachingforløb med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsning, som passer bedst til dine mål og drømme.

Skal jeg booke et forløb?

Et forløb med coaching kan bookes med en varighed af 3, 6 eller 12 måneder. Det er et længere forløb, så der er tid til, at du kan opnå de ønskede ændringer og ikke mindst opnå vedvarende resultater.

Er der mulighed for ratebetaling?

Ja, du skal ikke betale hele forløbet på én gang. Der er flere forskellige muligheder, hvis du ønsker at betale i rater. Du kan både dele betalingen op i to eller betale pr. måned.