Coaching

Personlig udvikling

Book samtale

forløb hos os

Et coachingforløb hos Rebild boxen er for dig som ønsker en forandring. Det vi står for er at skabe adfærdforandring igennem samtaler, således du kan nærme dig det liv, du ønsker at leve. Det vi tilbyder er, at hjælpe dig i en retning, så du kan nærme dig det liv uden at skrue ned for det der er svært. Læring står øverst på listen, og vi sigter mod nye horisonter i dit liv.

et stort skridt - men den rette vej

Det kan være et stort skridt at gå ind og ændre på din adfærd. Du har måske, som så mange andre prøvet en eller flere kostforløb. Du har eller oplever symptomer på stress og/eller angst og ønsker at tage hånd om dig selv.


For nogen er det ønskede resultat/mål indfriet, men for rigtig mange andre er det kun lykkes kortvarigt - eller måske slet ikke. Det er vigtigt at understrege, at der findes ingen nem vej til at leve et meningsfuldt liv – men med de rette redskaber, kan du komme i den rigtige retning. Vi er klar til at hjælpe dig.

oftest stillede spørgsmål

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både coaching forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere coaching med personlig træning?

Du kan sagtens kombinere dit coachingforløb med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsninger, som passer bedst til dine mål og drømme.