Coaching

for dig, der vil arbejde med dig selv

Book samtale

forløb hos os

Et coachingforløb hos Rebild boxen er for dig som ønsker en forandring. Vi skaber adfærdforandring igennem samtaler, således du kan nærme dig det liv, du drømmer om at leve. Vi hjælper dig i en retning, så du kan nærme dig netop dét liv uden at skrue ned for det der er svært. Læring står øverst på listen, og vi sigter mod nye horisonter i dit liv.

et stort skridt - men den rette vej

Det kan være et stort skridt at gå ind og ændre på din adfærd. Du har måske, som så mange andre prøvet en eller flere kostforløb. Du har eller oplever symptomer på stress og/eller angst og ønsker at tage hånd om dig selv.


For nogen er det ønskede resultat/mål indfriet, men for rigtig mange andre er det kun lykkedes kortvarigt - eller måske slet ikke. Det er vigtigt at understrege, at der findes ingen nem vej til at leve et meningsfuldt liv – men med de rette redskaber, kan du komme i den rigtige retning. Vi er klar til at hjælpe dig.

cathrine mamsen


Uanset hvad du drømmer om, så er du velkommen til at booke en afklarende samtale hos mig. Her tager vi en snak pr. telefon, hvor du fortæller lidt om dig som menneske, dine drømme og udfordringer samt dine forventninger til forløbet. Du møder mig som coach og bliver introduceret til min tilgang og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere om cathrine

oftest stillede spørgsmål

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både coaching forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere coaching med personlig træning?

Du kan sagtens kombinere dit coachingforløb med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsning, som passer bedst til dine mål og drømme.

Hvad er forskellen på kostvejledning og coaching?

Hos Rebild Boxen tilbyder vi både kostvejledning og coaching. Ved kostvejledning fokuserer vi på, at hjælpe og guide dig til en sund livvstil med lækker mad, hvor der er plads til det hele.
Coaching kan handle om meget mere end mad. Her arbejder vi i dybden med bl.a. dine vaner, adfærds- og tankemønstre.

Skriv endelig til os eller book en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om, hvilket forløb der er det rette for dig.