MADCOACHING

for dig, der ønsker hjælp og vejledning

Book samtale

forløb TILPASSET DIG

Et forløb for dig, der ønsker en forandring, ny inspiration til din kost og fokus på dine spisevaner. Det kan både være dig, der vil gøre op med dine dårlige vaner eller spisemønstre og i stedet får madro.


Forløbet tilpasses til dig og dine behov, og kan med fordel kombineres med et personligt træningsforløb eller som supplement til dit abonnement her i Boxen.


Du vil være i kyndige hænder under hele forløbet, hvor du vil have samtaler med Cathrine, der bl.a. er uddannet VaneCoach og Madmentor.

DET HANDLER IKKE KUN OM VÆGTENEt ønske om madcoaching hænger ikke nødvendigvis sammen med et ønske om et vægttab. Madcoaching er ikke et klassisk vægttabsforløb, men er både for dig, som ønsker en sundere livsstil, ny inspiration til lækker og nærende mad, vil opnå et vægttab, øge muskelmasse eller noget helt andet.


Uanset så står vi klar til at hjælpe dig med et forløb, der er tilpasset netop dig og dine ønsker.


Book en afklarende samtale her.

oftest stillede spørgsmål

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere madcoaching med personlig træning?

Du kan sagtens kombinere madcoaching med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsning, som passer bedst til dine mål og drømme.

Hvor kan jeg finde mere information om Cathrine?

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale, hvor vi kan tage en snak, så vi kan vurdere om der er den rette kemi. Derudover kan du læse mere på www.cathrinemamsen.dk

Hvad er varigheden af et forløb?

Et forløb med madcoaching kan bookes med en varighed af 3, 6 eller 12 måneder. Det er et længere forløb, så der er tid til, at du kan opnå de ønskede ændringer og ikke mindst opnå vedvarende resultater.