Firmaevents

teambuilding, arrangementer & firmaaftaler

indhent tilbud

UDFORDRER DINE KOLLEGAER


Vil du udfordre dine kollegaer i en omgang BoxBike eller funktionel træning? Eller leder I efter de rette omgivelser til et fælles arrangement eller teambuilding?

Du er landet det rette sted. Hos Rebild Boxen tager vi i mod jer med et smil og tilrettelægger arrangementer efter jeres ønsker.

BOOK NU

Mere end bare events


Udover events afholder vi også foredrag om motion, vaner, adfærdsmønstre og kost. Vi besøger gerne jer og holder oplægget i jeres lokaler, men I er også mere end velkommen her hos os - det er helt op til jer.


Foredrag kan både være den ideelle løsning, når der skal fokus på jeres medarbejders sundhed og trivsel eller i forbindelse med en kundeaften. Vi tilretter arrangementet efter jeres ønsker og behov.

Firmaaftaler


Er du på jagt efter en mere permanent løsning, så tilbyder vi også firmaaftaler. Det kan både være en rabatordning på vores abonnementer til jeres medarbejdere, månedlige fællestræninger eller en fast massageordning ude hos jer.

spørgsmål

Hvad koster et firmaarrangement?

Prisen er 1.500 kr. for 90 minutter med en instruktør.

Hvor mange kan vi være?

Der er som hovedregel ingen begrænsning, da vi skræddersyer eventet til jer.
Der er dog kun plads til 16 på vores BoxBikes af gangen.

Kan vi kombinere oplæg og event?

Det kan I sagtens - intet problem. Udfyld formularen med jeres ønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til jer.