Mama To Be - Træning for gravide

MAMA TO BE – TRÆNING FOR GRAVIDE:


Holdet Mama to be er til dig som ønsker at få regelmæssig træning gennem hele din graviditet, i et lukket fællesskab med andre kommende mødre. Holdet er for alle gravide, uanset hvor langt du er henne eller niveau. Du kan også være med hvis du oplever nogle udfordringer/smerter i forbindelse med din graviditet!

Til træning er bl.a. fokus på at styrke mave/ryg og bækkenmuskulaturen, styrketræning samt konditionstræning. Træningen kommer vi igennem sammen, men træningsprogrammet individualiseres efter dine behov og evt. udfordringer. 

Træner på holdet er fysioterapeut Sjöfn Gudmundsdóttir.

Holdet starter onsdag d. 5. maj. På grund af COVID-19 starter holdet i første omgang med at træne udenfor, med håb at kunne kom og træne indenfor ugen efter. 


PÅ MAMA TO BE HOLDET FÅR DU: :

  • Én ugentlig træning om onsdagen 15:30-16:30
  • Én ugentlig hjemmetræning, hvor du kan følge et træningsvideo
  • Én opstartssamtale (30 min) før du skal starte på holdet
  • Et aktiv fællesskab med maks 8 andre kommende mødre, hvor der er plads til sjov og smil på læben. 
  • Træning i trygge rammer sammen med en fysioterapeut

Pris 599,- kr om måneden

Kontakt fysio@rebildboxen for at booke et plads på holdet.  


Hvis du oplever smerter og/eller betydelig fysiske begrænsninger i forhold til din graviditet, anbefales du til at starte med at kom til en fysioterapeutisk undersøgelse før du starter på holdet. Hvis du er i tvivl hvorvidt du har brug for undersøgelse eller har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte Sjöfn på fysio@rebildboxen.dk eller telefonnr. 30200169. Såfremt du er berettiget, kan du få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Træningstider

ONSDAG

15.30 - 16.30