Mads sandersen


Mads har altid beskæftiget sig med sport og bevægelse, herunder især badminton, fodbold og golf. I badminton medførte det blandt andet deltagelse i landholdstruppen og et dansk mesterskab. I de seneste år har crossfit dog fyldt mest – Men der er også tid til padel-tennis fra tid til anden. Mads er vores fysioterapeut og tilbyder både forskellige behandlinger og personlig træning med fokus på genoptræning.

book samtale

Hvem er jeg?

Jeg er født og opvokset i Støvring, hvor jeg netop har købt hus sammen min kone, Nicoline. Jeg fik for alvor øjnene op for Crossfit i 2018, da jeg gik på Aalborg Sportshøjskole, og tog min diplomtræneruddannelse i styrke- og personlig træning. Den funktionelle træning har hængt ved lige siden, og jeg har svært ved at se, hvad der skulle kunne ændre på det.


I forhold til træning er jeg personligt vild med at nørde teknikken i vægtløftning og styrkeløft. Min store drøm er at kunne forene min uddannelse som fysioterapeut med min fritidsinteresse Crossfit. Jeg har stor fokus på teknik og en sund tilgang til træning, da det i langt de fleste tilfælde giver en større træningsglæde og færre skader. Så uanset om du møder mig på diverse hold eller til behandling, vil min tilgang bære præg af dette. Jeg er nordjyde og ikke den mest højtråbende træner i Boxen – men jeg ser stor værdi i, at kunne bidrage med tips og tricks til teknikken og på den måde give dig en tryghed i træningen.

uddannelse & kurser


Fysioterapi
  • Bachelor i Fysioterapi fra Professionshøjskolen,

University College Nordjylland

  • Akupunkturkursus 1

Diagnostik og behandling af muskuloskeletale ekstremitetssmerter – Skulder, albue, hånd, hofte, knæ og ankel) – Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi


Træning
  • 1-årig Diplomtræneruddannelse fra Aalborg Sportshøjskole
  • Workshop om træningsprogrammer – Jacob Beerman, Maxer
  • Tidligere Danmarksmester i badminton
  • Instruktør i RebildBoxen

Hvordan kan jeg hjælpe dig?


Jeg har selv prøvet at være begrænset ift. træning pga. skader i en længere periode. Jeg har dermed prøvet på egen krop, hvor frustrerende det kan være - og hvor meget det kan fylde i éns hverdag. Derfor tager min fysioterapeutiske tilgang 100% udgangspunkt i dig og din situation. Det er kun dig, der ved hvor og hvordan det gør ondt – og derfor skal vi sammen finde frem til den bedste og mest holdbare løsning.

fysioterapi

performance & restitution

personlig træning

med skavank


Skal vi tage en snak?


Er du interesseret i et forløb eller har du nogle spørgsmål? Uanset hvad, så vil jeg med glæde ringe dig op og tage en uforpligtende snak.


Du skal blot udfylde kontaktformularen her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt!