Louis Sunesen


Med sin baggrund i Forsvaret, som bl.a. fysisk træner, har Louis en stor viden og erfaring indenfor træning - både det fysiske og mentale. Louis motiveres af arbejdet med mennesker og elsker at se den udvikling, som den enkelte går igennem.

book samtale

Hvem er jeg?

Jeg hedder Louis og er 31 år gammel. Jeg bor her i Støvring sammen med Lisa og vores piger Luna og Vilma.

Jeg har været en del af Rebild Boxen lige siden starten og elsker, at se hvordan folk udvikler sig både fysisk som mentalt med træningen. Jeg har en baggrund fra Forsvaret, hvor jeg igennem flere år har haft ansvaret for fysisk træning af professionelle soldater i ind- og udland.

Uddannelse & Kurser


- STX Studenter eksamen m. Idræt og Biologi
- Sergent uddannelse i Forsvaret
- Ledelse og uddannelse, instruktør i Forsvaret
- Militær fysisk træner i Forsvaret
- Forskellige korte kurser og uddannelser vedr. træning, fysiologi og anatomi

Hvordan kan jeg hjælpe dig?


Som personlig træner har jeg utrolig meget fokus på at tilpasse træningen, så den giver mening for den enkelte. Jeg har særligt fokus på at lære folk nye øvelser og bevægelser samt optimere folks potentialer. Det vil også være mig, som du møder som coach på vores forløb for mænd STÆRK!. Her er det grundtræning og træningsglæde, som er i centrum. Træningen er udfordrende, sjov og resultatgivende. Forløbet giver dig et solidt fundament indenfor fysisk træning - uanset hvilket mål der er med træningen.


Skal vi tage en snak?


Er du interesseret i et forløb eller har du nogle spørgsmål? Uanset hvad, så vil jeg med glæde ringe dig op og tage en uforpligtende snak.


Du skal blot udfylde kontaktformularen her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt!