Katrine Kryger


Mit fokus er at hjælpe klienter til et selvkærligt sted i forhold til træning og mental sundhed. Jeg arbejder primært med kvinder, der ønsker at slippe negativ selvsnak og få vaner og tanker, der understøtter det liv, som de gerne vil leve. Mine primære værktøjer er VaneCoaching og psykoterapeutisk samtale. Min største værdi som træner og terapeut er en fordomsfri og nysgerrig tilgang til klientens liv og problemstillinger.

book samtale

Hvem er jeg?


Jeg flyttede til Støvring i 2017 fra Aalborg, hvor jeg er født og opvokset. Jeg har boet i udlandet af flere omgange, blandt andet i Island og USA, men har nu slået mig ned i Støvring, hvor jeg bor sammen med min mand Andreas og vores to børn, Sigrid og Thorbjørn. Når jeg ikke er at finde i her Boxen arbejder jeg som Risk & Compliance Consultant hos en virksomhed i Hobro.


Jeg blev uddannet fitness instruktør fra Fitnessworld, hvor jeg siden 2012 har undervist. Jeg mærkede hurtigt at den klassiske fitness time med mange gentagelser ikke rigtig passede til mig, så i 2016 begyndte jeg til Crossfit, da jeg boede kort på Island – og efter første time var jeg solgt.

Jeg har siden personligt beskæftiget mig mest med styrkeløft, mens jeg har undervist i HIT træning og lignende.

Uddannelse & Kurser


- Bachelor i International Studier
- Cand.scient.soc i internationale relationer

- Uddannet holdtræner ved Fitness World i 2012
- Undervist i træningsprogrammering af Jacob Beermann
- Uddannet Vanecoach
- Kommende psykoterapeut

Hvordan kan jeg hjælpe dig?


Mit udgangspunkt til både træning og coaching er min egen kamp med uopnåelige kropsidealer og restriktive spisemønstre. Som menneske er jeg enormt empatisk, og det bruger jeg i praksis ved at kombinere min viden om forholdet til mad, krop og træning og mine terapeutiske værktøjer til at arbejde med klienter, der har det svært med lignende problematikker.


PRISER

COACHING FORLØB1 enkeltstående session á 50 minutter

PRIS 950 KR.

Forløb med 6 sessions á 50 minutter

PRIS 5.000 KR.

Forløb med 10 sessions á 50 minutter

PRIS 8.500 KR.Skal vi tage en snak?


Er du interesseret i et forløb eller har du nogle spørgsmål? Uanset hvad, så vil jeg med glæde ringe dig op og tage en uforpligtende snak.


Du skal blot udfylde kontaktformularen her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt!