kostvejledning

for dig, der ønsker hjælp og vejledning

Book samtale

forløb hos os

Et kostvejledningsforløb hos Rebild boxen er for dig, der ønsker en forandring, ny inspiration til din kost og spisevaner eller et kærligt skub i den rigtige retning. Et kostvejledningsforløb kan med fordel kombineres med et personlig træningsforløb eller som supplement til dit abonnement her i Boxen.

DET HANDLER IKKE KUN OM VÆGTENEt ønske om kostvejledning hænger ikke nødvendigvis sammen med et ønske om et vægttab. Kostvejledning er både for dig, som ønsker en sundere livsstil, ny inspiration til lækker og nærende mad, vil opnå et vægttab, øge muskelmasse eller noget helt andet.


Uanset så står vi klar til at hjælpe dig med et kostvejledningsforløb, som er tilpasset netop dig og dine ønsker.

Michelle:

Kickstart 8 sessioner 5.600,-

Vaneændring: 16 sessioner 10.000,-


Cathrine Mamsen: Fra maduro til indre ro.

1 session 995 kr.

6 sessioner 5000 kr.

10 sessioner 9.000 kr.

www.cathrinemamsen.dk - læs mere om Cathrine her.


oftest stillede spørgsmål

KAN JEG FÅ ET ONLINE FORLØB?

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder både forløb fysisk og online. Ved fysisk fremmøde foregår samtalerne i vores lokaler i Støvring, mens det online foregår på Teams eller Zoom.

Kan jeg kombinere kostvejledning med personlig træning?

Du kan sagtens kombinere kostvejledning med personlig træning - og omvendt. Vi finder sammen den løsning, som passer bedst til dine mål og drømme.

Hvad er forskellen på kostvejledning og coaching?

Hos Rebild Boxen tilbyder vi både kostvejledning og coaching. Ved kostvejledning fokuserer vi på, at hjælpe og guide dig til en sund livvstil med lækker mad, hvor der er plads til det hele.
Coaching kan handle om meget mere end mad. Her arbejder vi i dybden med bl.a. dine vaner, adfærds- og tankemønstre.

Skriv endelig til os eller book en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om, hvilket forløb der er det rette for dig.