CATHRINE MAMSEN

personlig træner og ACT- & Vanecoach


Som mor til to dejlige børn, hustru til en skøn mand, og et hverdagsliv der kører med fuld fart, ved jeg, hvordan hverdagen er fuld af gøremål, så det at få tid til at trænet ikke altid kan være helt nemt. Derfor er vi så glade for at kunne sige velkommen i Rebild Boxen. Her er der netop plads til at være sig selv, træne sammen med din ynglingsmakker, eller tage dine skønne unger med så der også er familietid hos os imens der bliver trænet.

Min drivkraft og motivation for at åbne Rebild Boxen kommer fra et brændende ønske om at udvikle mennesker til at de opnår deres mål. Igennem 7 år har jeg arbejdet med ledelse og motivation, hvor jeg samtidig har fået stor interesse for personlig udvikling, og hvad vi kan gøre for os selv og hvad jeg kan hjælpe andre med igennem træning og coaching

Jeg har en diplom i ledelse & organisation. Derudover har jeg sideløbende tilføjet grundkursus for persontype værktøjet Enneagrammet, da det er vigtig for mig at bliver ved med at være nysgerrig på menneskerne jeg arbejder med, så vi sammen står endnu stærkere i et forløb.

Jeg er pt igang med at uddanne mig som ACT coach, hvor jeg er færdig til januar 2022. I ACT arbejder man ikke med selve indholdet af tankerne, men med hvordan vi forholder os til vores tanker og følelser. ACT er i familie med metakognitiv terapi, som begge er i familie med kognitiv adfærdsterapi. Også starter jeg på VaneCoach uddannelsen til januar 2022.


Inden for sportens verden har jeg tilføjet mig, CF-Level 1 uddannelse inden for Crossfit, en vægtløftnings træneruddannelse, kettlecross instruktør, Thaibo instruktør, deltaget i diverse kurser/workshops omkring kroppens bevægelsesmønster, graviditetstræning m.m. Samt en lang årrække med egne konkurrencer inden for Crossfit, og førhen håndbold. 

Jeg elsker det sociale i vores form for træning, og jeg står klar til at hjælpe dig, både mentalt, fysisk og personligt – OG give high fivesKATRINE kryger

Instruktør


Hej! Mit navn er Katrine, og jeg flyttede i 2017 til Støvring fra Aalborg, hvor jeg er født og opvokset. Jeg bor sammen med min mand, Andreas, og vores datter, Sigrid. Til dagligt arbejder jeg i Hobro, hos Eurowind Energy, hvor vi udvikler og driver bæredygtige energianlæg og -parker.

Jeg er uddannet fitness instruktør fra Fitnessworld, hvor jeg siden 2012 har undervist. Jeg mærkede hurtigt at den klassiske fitness time med mange gentagelser ikke rigtig passede til mig, så i 2016 begyndte jeg til Crossfit da jeg boede kort på Island – og efter første time var jeg solgt.

Jeg har siden personligt beskæftiget mig mest med styrkeløft, mens jeg har undervist i HIT træning og lign. Jeg er konkurrencemenneske helt ind til benet, og lever mig altid helt ind i træningen – uanset om det er min egen eller din! Som underviser er jeg super engageret og altid klar på at støtte op om din udvikling, uanset hvad det kræver.

Jeg glæder mig til mange fede og hårde timer sammen!”

Jeg er pt. igang med at uddanne mig til psykoterapeut og kan derfor tilbyde coach session inden for forstyret spisning. Send en mail coach@rebildboxen.dk for at høre nærmere.Andreas


Jeg hedder Andreas, og jeg flyttede til Støvring i 2017. Her bor jeg sammen med min hustru Katrine og min datter Sigrid og søn Thorbjørn

Hele mit voksenliv har været fyldt med bevægelse og træning – primært styrketræning og funktionel træning. Derudover har jeg gennem en del år også undervist i funktionel træning.

Mit mål som coach er at give jer mulighed for at have det sjovt, svede, blive udfordret og ultimativt blive stærkere, hurtigere og bedre. Og så sørger jeg selvfølgelig for en god omgang rock til træningen!

Jeg glæder mig til at skulle svede sammen med jer i Rebild Boxen. Vel mødt!

Patricia

(BARSEL 1/11)


Mit navn er Patricia. Jeg bor i Støvring med min kæreste og vores datter Victoria på 2 år.

Til dagligt arbejder jeg i Nørresundby hos Agito Medical.

Jeg har altid været meget aktiv og har i mange år dyrket fodbold og håndbold. Derudover har jeg altid haft en stor passion for løb. Sidste år løb jeg endnu engang et Halv Marathon. Jeg har i mange år dyrket funktionel træning on and off, men i år 2018 begyndte jeg for alvor at få smag for den form for træning. I dag kombinerer jeg løb ogtræning, hvilket giver mig en masse energi samt personlig udvikling.

Det der betyder noget for mig er at der plads til alle og rum til udvikling både fysisk, men også personligt. Jeg er en meget positiv og energisk person hvilket vil afspejle sig på mine hold.

Det må gerne være hårdt, men vi skal have det sjovt imens.

Jeg håber i er klar på lidt dak dak musik og en ordentlig portion positiv energi – Jeg glæder mig til at se jer .


Louise


Mit navn er Louise og er født i året 1980. Jeg bor i Støvring sammen med min mand, Kristian, og vores 2 livlige drenge August og Seier.

Til dagligt arbejder jeg som Flåde koordinator hos Toyota Materiel Handling i Langå.

Jeg elsker at være aktiv, og nyder at være aktiv med min familie. Vores årlige skiferie til de Østrigske alper, har en særlig betydning for familien. Det er en ferie som bidrager til sammenhold og sjove stunder, hvor man hjælper og støtter hinanden lige meget hvilket niveau man er på.

Det er den ånd, som jeg gerne vil have, skal afspejle sig i mine træningstimer, uanset om det er på børneholdet eller ”voksenholdet”.:-)

Jeg fik kendskab til funktionel træning da jeg startede i 2018 hos Cathrine Mamsen. Efter første træningspas, kunne jeg bare mærke, at denne træningsform tiltalte mig. Dels den variation som er i træningsformen og at man kan blive ved med at blive udfordret. Endvidere er jeg helt vild med det sociale aspekt, hvor alle hepper på hinanden og der er plads til alle.

Jeg kaster mig gerne ud i en udfordring og ynder mig af Pippi Langstrømpes talemåde: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.” Og ikke desto mindre var det en overvældende sejres rus at kunne sætte flueben ved mit første halvmaraton, samt efter 1½ års cykeltræning at kunne rulle ind i Prag og have tilbage lagt 670 km fra Danmark og sidst men ikke mindst stillet op til debutant konkurrence – First Timers 19.3.

Min nye udfordring er at jeg har takket ja til coach rollen. Jeg har ikke prøvet kræfter med coach rollen i disse rammer før, men kan trække på min erhvervserfaring inden for ledelse. Jeg håber herigennem at kunne motivere, medlemmerne til sætte, og opnå deres træningsmål og fejre succeserne. Husk ingen succes er for lille til at fejre.

Glæder mig til mange svedige og underholdende timer med jer i Boxen.

Louis


Jeg er 30 år og bor i Støvring med min kommende kone Lisa og vores døtre Vilma & Luna

Jeg læser pt og har været i forsvaret i 10 år. I 2013 startede jeg med at træne i Crossfit by the mill i Aalborg og har været bidt af det lige siden. I 2017-2018 var jeg der ligeledes som coach.

Mit mål som coach er, at give dig en sjov og udfordrende træning, der giver dig lysten til at ville lære mere. Som coach er det fantastisk at få lov til at hjælpe dig på vej hen imod dine mål – om det er din første pullup eller om du blot vil finde/genfinde lysten til træning.

Jeg står ligeledes for STÆRK! Camp som kun er for mænd.

Jeg glæder mig til, at se meget mere til dig herude i Rebild Boxen.

Lau

Instruktør

Jeg er uddannet politibetjent og arbejder til dagligt i Nordjyllands Politi. Jeg har gennem mine 12 år som politibetjent været vandt til at træne og holde mig i form, hvor mit fokus hovedsageligt har været styrketræning og løb. For 3 år siden blev jeg introduceret for crossfit og jeg var solgt fra første wod. Jeg er vild med kombinationen af vægtløftning – cardio og funktionel træning med høj intensitet, derudover er jeg vild med det sammenhold, der er i en box, hvor man hjælper og hepper på hinanden og er sammen i et træningsfællesskab

René

Instruktør


JaRl

INSTRUKTØR


Hvis du kigger på min personprofil vil den fortælle dig, at jeg er udadvendt af natur, agere på mine følelser og trives med at have mennesker omkring mig.


Jeg har boet i Støvring i snart 20 år, tilflytter fra Horsens, hvor jeg også i sin tid blev uddannet ingeniør. En noget atypisk en af slags med de ovenstående beskrevne egenskaber, men i min bog er atypisk et kvalitetsstempel. Ledelse, forandringer og persontypologier er både interesse og erhverv og den viden bringer jeg gerne aktivt ind i træningen.


Jeg bor i sammen med mine 3 børn, som også er kernen i mit liv. Jeg har lært gennem mange år at balancere egen tid, arbejde og træning med børnenes skole og idrætsaktiviteter. Systematik og balance betyder alt i en travlt hverdag, hvor alle ender skal nå sammen.


Motionscentret er blevet hyppigt brugt til styrketræning og spinning, sidstnævnte som instruktør. Det er først inden for de sidste par år jeg har fundet kærligheden for crossfit, men hvilket et fund det har været. Jeg bliver uddannet personlig træner sommeren 2021 og ser frem til at udvikle mig meget mere på den front.


Jeg har gennem mine ungdomsår været ekstrem aktiv i fodbold og håndbold, så det faldt mig meget naturligt, at tage rollen som træner i begge dele, hvor jeg i mange år har trænet børne- og ungdomshold. Jeg er utrolig konkurrenceminded, men er ikke en dårlig taber. Er bare meget bedre til at vinde.


Jeg er nærværende og positiv når du møder mig på hold eller i boxen generel og jeg elsker at kaste min egen energi ud over træningen. Det må aldrig blive kedeligt at træne og man bliver aldrig for gammel til at lege.This is a paragr

Pernille

INSTRUKTØR

Mit navn er Pernille, og jeg flyttede til Støvring i foråret 2020 med min kæreste. Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske på et intentivt afsnit på Aalborg Universitetshospital og ved siden af det, har jeg en reaktionsstyrkekontrakt med forsvaret.


Alle mine teenageår er blevet brugt i svømmehallen i Aabybro, hvor jeg voksede op. Her svømmede jeg på konkurrence plan og ved siden af underviste jeg på stort set alle hold og for alle aldersgrupper - lige fra svømning for de mindste, konkurrenceholdene for de unge, og til vandaerobic for de voksne.


Efter jeg stoppede i svømmehallen har jeg vandret lidt rundt imellem forskellige aktiviteter, og det var først da en veninde i 2015 lokkede mig med til en times crossfit i CF Aalborg, at jeg igen fandt en sportsgren, hvor jeg kunne føle mig hjemme. Siden da har jeg således dyrket crossfit og funktionel træning, afbrudt af nogle pauser fx i forbindelse med udsendelser.


Selvom det på nuværende tidspunkt er faldet lidt i baggrunden, er jeg stadig et udpræget konkurrencemenneske og jeg elsker en god udfordring. Således blev jeg en aften i 2019 (efter lidt for meget rødvin) overtalt til at løbe et maraton med en soldaterkammerat. Så selvom jeg ikke er den store løber, gik jeg ind til det med stor beslutsomhed og gennemførte således et maraton 3,5 måned senere! Mit motto er - Man kan hvad man vil!

Jeg håber at kunne overføre noget af denne motivation og gejst til jer, når vi ses i boxen. Mit mål for timerne er, at I får masser af sved på panden, et stort smil på læben og masser af lyst til at komme igen.

Bethina


Jeg er Bethina og er 36 år. Jeg er mor til Andy, som er en aktiv fodboldspiller på 12 år. Til hverdag fungerer jeg som kørende sælger for 3Business, hvor jeg rådgiver virksomheder fra 20-400 ansatte om valg af tele- og IT løsninger.


Jeg har selv trænet crossfit siden 2013, hvor en kollega overbeviste mig om, at det skulle jeg prøve, for jeg ville elske det. 8 år senere må man sige hun fik ret


Den kærlighed jeg selv fandt, nyder jeg at give videre til alle jer skønne medlemmer, der møder op på mine hold – krydret med tekniske inputs og masser af hep!


Jeg ELSKER fysiske udfordringer. Det har betydet at jeg ud over crossfit træner med Aalborg Triathlon klub og helst skal nå et par stævner hver sæson. Desuden kører jeg racercykel på motionsplan med min familie – og har en drøm om at 2021 er året hvor der skal et marathon på ”kontoen”.


Mit liv byder på masser af fysisk aktivitet og fokus på sund og balanceret kost. Sådan har jeg imidlertid ikke altid haft det. Jeg hører til dem, som har tabt 20 kg – og taget dem alle på igen…

Heldigvis har jeg fået styr på dem én gang til – og denne gang på en måde der (for mig) er bæredygtig. Med afsæt i min personlige historie, er jeg altid parat med et råd eller motivation, hvis du kæmper med yoyo-vægt og overskud i hverdagen.


Vi ses i Boxen!

Mathias


Hej alle!

Mit navn er Mathias Thomsen, jeg er 29 år gammel og er tosset med crosserfitness!

Jeg er født og opvokset i i Ålleren, men bor nu i et lækkert, nyt hus på Rådyret sammen med min dejlige kæreste.

Jeg har altid været helt tosset med træning og har et stort konkurrence-gen, som nok stammer fra mine ”unge” år, hvor jeg har været semi-professionel BMX-kører. Jeg blev introduceret til crossfit gennem BMX, og efter en alvorlig rygskade blev cyklen helt erstattet af crossfit, og jeg har nu været bidt af det i godt 5 år.

Til dagligt sidder jeg som lead engineer i en virksomhed, der laver robotter til logistikindustrien.

Jeg bruger crossfit rigtig meget som mit frirum, og jeg føler det giver mig et overskud i hverdagen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en endnu større del af Rebild Boxen, og jeg glæder mig til at hjælpe en masse mennesker, både dem der er helt nye til crossfit, og også de mere øvede, der gerne vil starte konkurrencer.


Mange venlige hilsner fra mig

Nanna


Hejsa, mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er født og opvokset i Støvring, hvor jeg også har gået i folkeskole og på gymnasium. Pt. har jeg sabbatår inden jeg skal begynde en videregående uddannelse, som jeg endnu ikke har fastlagt.


Jeg har været med fra Boxens start, og der gik ikke længe, før jeg var total bidt af den funktionelle træningsform! Jeg nyder hver gang, jeg svinger forbi. Det gælder både, når jeg er coach for børn og voksne, eller når jeg selv skal have sved på panden. Jeg har altid dyrket håndbold og gået i fitnesscentre, men det har aldrig helt fanget mig. Derfor var det vildt fedt, da Boxen åbnede i 2020. Jeg kan mærke, at jeg er fuld af glæde og fyldt med energi, når jeg går herfra. Det vil jeg gerne være med til at viderebringe alle andre medlemmer, så alle går fra Boxen med smil på læben og ikke mindst sved på panden.

Mathias


Hej, jeg hedder Mathias Caland Østergaard og er gift med Line, som jeg har tre børn med. Vi flyttede til Støvring i 2014, hvor vi renoverede et gammelt hus i bær-kvarteret. Til daglig er jeg leder af en fond som leverer social indsatser til kommunerne til børn, unge og voksne med psykiske og social udfordringer.


Mit liv med Crossfit startede for ca. 10 år siden, og siden da, har jeg ikke kunne forstille mig en anden aktivitetsform, jeg ville bruge min fritid på. Jeg elsker både den fysiske udvikling sporten bibringer, men også det fællesskab det tilbyder. Da jeg takkede ja til at være en del af træner-teamet var det for at bidrage til udviklingen af den fantastisk box, som box-mamma har opbygget, og at give min Crossfit-erfaring videre til alle de skønne medlemmer.

JANNI

BOXEN’s PICCOLINE


Hej Mit navn er Janni og jeg er en årgang 1980’

Jeg har boet i Støvring i over 20 år. Jeg er gift med Thomas og sammen har vi to store piger fra 02’ og 06’.

Til daglig er jeg ansat som flexjobber i boxen, så du vil helt sikkert møde mig med kost, spand og støvsuger i hånden.

Jeg sætter en ære i at holde Boxen pæn og ren, så vi kan lave en masse burpees uden at blive alt for snavsede på maven. Jeg er vild med burpees og alt ved cross fit. En god wod, med puls og tunge løft elsker jeg.

Jeg er også at finde som instruktør på box bike og Senior træning.

Jeg elsker at sidde på den cykel og give den gas i godt selvskab, det gir’ mig ny energi hver gang. Jeg er uddannet bike instruktør i 2017, men har kørt bike i over 10 år. Jeg har igennem de sidste mange år taget flere spændende kurser og uddannelser inden for træning, kost og personlig udvikling.

Ja, i boxen er her plads til alle og jeg vil gøre mit til at det er et rart sted at være.